В ефір державного телеканалу “FreeДом” запрошували тільки депутатів “Слуги народу” – “Детектор медіа”

Телебачення в Україні

Повномасштабна війна росії проти України

У ЗМІ зазначили, що 69% запрошених в ефір гостей представляли Україну, 20% – росію

У серпні в ефірі російськомовного телемарафону іномовлення “FreeДом” було двадцять включень десятьох народних депутатів України, всі вони належали до фракції “Слуга народу”. Про це повідомляє “Детектор медіа”.

“Найчастіше з усіх депутатів – п’ять разів – включався “слуга народу” Федір Веніславський. По три рази в ефірі побували Єгор Чернєв та Юрій Камельчук, відомий як завсідник каналів Медведчука та противник вакцинації. По два рази в ефірі були Євгенія Кравчук та Олександр Мережко, по разу – Віталій Безгін, Денис Маслов, Дмитро Соломчук, Марія Мезенцева та Олег Дунда”, – розповіли в повідомленні.

“З усіх нардепів, які були в ефірі, у топ найчастіше запрошуваних гостей увійшов лише Федір Веніславський”, – зазначили в “Детектор медіа”.

“Як і в липні, топ найчастіше запрошуваних гостей очолив воєнний експерт Олег Жданов (22 розмови), вслід за ним ідуть лідерка серпневого топу “Єдиних новин” Наталя Гуменюк – речниця оперативного командування “Південь”, та воєнний експерт Олександр Коваленко”, – мовиться в повідомленні.

“Популярні також політкоментатор Володимир Фесенко, херсонський політик Сергій Хлань та радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, які розповідають в ефірі про ситуацію на Херсонщині та в Маріуполі”, – написали в “Детектор медіа”.

“12 разів з’являлася в ефірі марафону росіянка Ольга Курносова — аналітикиня та журналістка. У топі також російські політики Ілля Пономарьов, Дмитро та Геннадій Гудкови, українські експерти Ігор Романенко та Віктор Ягун та інші. 69% запрошених в ефір гостей представляли Україну, 20% – росію”, – зазначили в повідомленні.

Як повідомляв 5.UA, депутати закликають відновити трансляції засідань парламенту на телеканалі “Рада”.