Лікарні Горлівки переповнені важкопораненими рашистами – Генштаб ЗСУ

російські військові

Повномасштабна війна росії проти України

З Херсонщини на Донеччину повернули дві великогабаритні вантажівками з мертвими окупантами

Українські військові продовжують нищити російських окупантів по всій лінії зіткнення, регулярно відправляючи знищених рашистів додому у пакетах. У Генштабі ЗСУ розповіли про чергові успіхи у знищенні окупантів.

Так, внаслідок знищення окупантів на Бахмутському та Авдіївському напрямках лікувальні заклади Горлівки переповнені важкопораненими військовослужбовцями окупаційних військ. 

З території  Херсонської області на тимчасово окуповану територію Донецької області переміщено два великогабаритних вантажних автомобіля з тілами загиблих осіб з 1 армійського корпусу збройних сил російської федерації. Кількість наразі уточнюється.

Через невдале проведення заходів прихованої мобілізації, військово-політичним керівництвом російської федерації прийнято рішення щодо виведення підрозділів 217-го парашутно-десантного полку з території Сирійської Арабської Республіки та їх подальшої підготовки до перекидання на територію України.

Нагадаємо, 20 вересня, російські окупанти знову обстріляли Слов’янськ Донецької області. 

Як повідомляв 5.ua, майже 6 тисяч мирних людей убила росія від початку повномасштабного вторгнення в Україну.

Також, у “лнр” та “днр” визначилися з датами проведення псевдореферендумів щодо приєднання до складу росії. Вони пройдуть 23-27 вересня. 

Як повідомлялося раніше, путін планує публічно виступити щодо псевдореферендумів на окупованих територіях Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей про нібито їхнє приєднання до росії. 

Нагадаємо, на Ізюмській трасі журналісти “5 каналу” знайшли спалену російську техніку і покинуті речі окупантів.