Окупанти в ОРДЛО призначили дату проведення “референдумів” про приєднання до РФ

Окупаційна влада у так званих ЛДНР визначилася із датою проведення “референдуму” про входження до складу Росії.

За інформацією російських ЗМІ, він має відбутися у період з 23 по 27 вересня. “Закон” про псевдореферендум вже підписав ватажок так званої ЛНР Леонід Пасічник. Ватажок так званої ДНР Денис Пушилін заявив, що вони проведуть свій “референдум” у той же період, що й ЛНР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ще одній області зрадники хочуть провести “референдум”

“З метою забезпечення умов для реалізації учасниками референдуму свого права на участь у голосуванні та безпеці для учасників референдуму, членів комісій референдуму, спостерігачів, представників ЗМІ визначити дні голосування на референдумі з 23 по 27 вересня”, – заявив голова “народної ради” ЛНР Денис Мірошниченко.

При цьому він додав, що на “референдум” винесуть таке запитання: Ви за входження ЛНР склад Росії на правах суб’єкта Росії?

Пушилін запропонував Пасічнику розпочати спільну підготовку до “референдуму”, тобто об’єднати зусилля адміністрацій “глав” республік та апаратів парламентів.

Пізніше у так званій громадській палаті ДНР запропонували провести електронне голосування.

Крім того, видання “Медуза” з посиланням на джерела, близькі до адміністрації президента РФ, повідомляє, що на окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей окупанти мають намір також провести “референдуми” з 23 по 27 вересня.

Російським загарбникам потрібен псевдореферендум у в окупованих районах Луганщини для оголошення загальної мобілізації в Російській Федерації.

З мобілізацією у ворога величезні проблеми. Про це сказав голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.