Джамала в сльозах зізналася, чому не може повернутися додому

Артистка Джамала поділилася з фанатами особистим.

Зірка, яка вже кілька місяців перебуває в Польщі й бере участь у проєкті “Танці із зірками”, показала відео, відправлене близьким. У ролику зі сльозами на очах розповідає, як почувається в іншій країні. Опублікувала відео в Instagram.

Співачка зізналася, що їй важко жити самій далеко від дому й рідних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська акторка пояснила, чому продовжила зніматися з пропутінськими артистами

“Після прогону завтрашнього шоу відчула занепад сил. Чого ділюся цим? Хочу нагадати, чому я зараз у Польщі. Я тут, тому що Polsatfoundation запустив благодійний збір на користь українських дітей”, сказала Джамала фанам.

Виконавиця зізналася, що єдине, що вона зараз може зробити, це поплакатися команді, чоловіку й друзям, щоб вони її підтримали. Також вона попросила допомоги в шанувальників, адже хоче якнайдовше залишатися в шоу.

“Ваша підтримка необхідна мені в цій боротьбі. Важливо голосувати. Поки я танцюю, триває збір. Не танцюю, не вигрібаю? Мої проблеми! Тоді не триває збір”, додала Джамала.

Співачка бере участь у польському проєкті “Танці із зірками” з благодійною метою: під час виступів Джамали на паркеті всі глядачі можуть робити внесок до фонду, який збирає гроші для українських дітей, постраждалих вій війни.

29 серпня Джамала дебютувала в польській версії шоу “Танці із зірками”.

Джамала активно тренується з партнером 30-річним танцівником Яцеком Єшке. Обидва відточують номери 812 год. на день.