Нічні обстріли Запоріжжя: ворог цілив із С-300 по житлових кварталах – під завалами опинилася пенсіонерка

рашисти обстріляли запоріжжя

Повномасштабна війна росії проти України

Постраждала нині у лікарні

З’явилася оновлена інформація щодо нічних обстрілів Запоріжжя. Так, перша атака ворога була здійснена близько 02:00 ракетами С300. Про це повідомляє керівник Запорізької ОВА Олександр Старух у Telegram.

“Два снаряди поцілили в трансформаторну підстанцію біля великого житлового масиву в одному з районів міста Запоріжжя. Частково район було знеструмлено, під загрозою знеструмлення були також лікувальні заклади. На щастя, постраждалих немає. Руйнувань зазнали об’єкти соціальної інфраструктури – вибито шибки”, – інформує Старух.

Вже вранці окупант здійснив чергову ракетну атаку обласного центру, знову застосувавши С-300.

“Одна ракета влучила в зелену зону на березі Дніпра неподалік від житлового масиву вже іншого району міста. Постраждалих немає. Ще одна поцілила в одне з сіл Запорізького району. Зруйновано декілька приватних будинків. Поранень зазнала 70-річна жінка. В неї травми грудної клітини та черевної порожнини внаслідок завалу будинку. Вона перебуває у лікарні під наглядом медиків. Ми тримаємося та віримо в ЗСУ! І обов’язково дотримуємось правил повітряної тривоги. Ці правила рятують життя”, – наголошує Старух.

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Зауважимо, що “друга армія світу” виявилася таким самим фейком, як і всі новини з російського телевізора. Всього за місяць окупаційні війська втратили в Україні більше особового складу і техніки, ніж за 10 років війни в Афганістані. Втрати ворога перевищують також втрати росіян в обох чеченських війнах. Крім того, втрати росії в особовому складі, танках і літаках перевищують розміри деяких інших армій світу. Відомо, що ЗСУ знищили щонайменше 12 російських генералів на передовій.

Крім того, Генштаб ЗСУ оприлюднив втрати російських окупантів за 207 днів повномасштабної війни – понад 54 тисячі знищених окупантів.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.