П’ять порад, які допоможуть зробити секс незабутнім

У закоханих пар інколи бувають моменти, коли обоє з головою пірнають в побут, роботу. Стосунки стають буденними. А хочеться відчути щось нове, особливе. У таких випадках сексологи радять придивитися до інтимного життя. Зробивши його емоційнішим, яскравішим, можна повернути пристрасть у стосунки та буквально заново закохатися один в одного.

Урізноманітнити секс завдання не складне. Для цього є кілька методів.

1. Обирайте відверту спідню білизну. Навіть такий, здавалося б, незначний елемент гардероба може змінити ставлення жінки до себе, а відповідно й чоловік подивиться на неї інакше.

“Гарний одяг допомагає нам відчувати себе впевненіше, як кажуть, на всі 100%. Змінюється внутрішнє відчуття себе і як наслідок поведінка. Жінка стає звабливою. Цим можна по-новому зацікавити свого чоловіка”, – говорить психолог Наталія Орел.

Можна взагалі не носити білизну вдома і давати партнеру це зрозуміти.

2. Спробуйте рольові ігри та загравання. Так зможете підігріти фантазію один одного. Рольові ігри то не завжди про якісь сценарії та костюми. Якщо партнер не прибрав одяг або поламав якусь річ, не поспішайте сваритись. Пожартуйте, що поліцейський і муситимете заарештувати за порушення. Хорошою альтернативою є настільні ігри 18+. Це не лише додасть азарту, а й спонукатиме спробувати щось нове, на щоб самостійно не наважилися.

3. Робіть коханим масаж. Це допоможе розслабити другу половинку, довіритися вам. Також чудова нагода дослідити чутливі місця. Дізнайтеся про різні техніки масажу, використовуйте олії, віск, щіточки або шматочки льоду.

4. Спробуйте секс або пестощі в незвичних місцях. Для когось це може бути ванна, кухня, для когось авто чи навіть кінотеатр.

“Така практика додасть неабияку перчинку в інтимні стосунки. Розуміння, що вас можуть “застукати” зробить відчуття гострішими. Головне пам’ятати – вас не мають бачити інші, треба лише відчуття можливості бути поміченим”, – пояснює психолог.

5. Використовуйте товари з секс-шопів. Не обмежуйте себе. Вибір інтимних іграшок надзвичайно великий. Це можуть бути різноманітні стимулятори, кайданки, батоги. Обирайте іграшки вдвох, обговорюючи, чого саме б хотілося. Це зблизить вас та дасть партнерові розуміння, як має діяти.

Якщо ще не готові до іграшок, спробуйте інтимну косметику: різні лубриканти, рідкі вібратори, креми, що збуджують, креми для стимуляції, гелі для підсилення оргазму. Бувають окремо для жінок та чоловіків або ж відразу для пари. Вони допоможуть легко налаштуватися на секс, шляхом більшого припливу крові до статевих органів підвищать чутливість ерогенних зон, зроблять оргазм яскравішим.

“Вже давно користуюся подібними гелями. Не вірила в якийсь неймовірний ефект. Розраховувала, що лише додасть більше зволоження. Але була здивована. Відчуття не ті. Вони дійсно допомагають більше збуджуватися, з’являється невелике поколювання. Сам секс стає комфортнішим, оргазм яскравішим та довшим. Чоловік теж відчуває різницю. При цьому гелю треба зовсім трішки. Можна наносити на будь-які інтимні зони”, – говорить Юлія.

Обираючи інтимну косметику, радимо проконсультуватися з працівниками спеціалізованих крамниць. Вони допоможуть підібрати, який краще підійде, враховуючи ваші побажання. Можете звернутися до фахівців секс-шопу “У ліжку”. Магазин має широкий асортимент інтимних гелів, кремів, лубрикантів. Вони давно на ринку, знаються на товарах, мають лише перевірені марки та ще й за доступними цінами.