Зеленський знову збирав Ставку Верховного Головнокомандувача – про що говорили

Президент України Володимир Зеленський у понеділок, 19 вересня, провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача.

Учасники заслухали доповіді командувачів військ оперативних напрямків щодо ситуації на передовій. Про це повідомляє пресслужба президента.

На засіданні також детально розглянули план дій сил оборони для подальшої деокупації українських територій. Розглянули питання безпеки на державному кордоні України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про що Зеленський говорив із головою найбільшої в світі інвестиційної компанії

“Під особливим контролем Ставки Верховного Головнокомандувача залишається питання матеріально-технічного забезпечення української армії. Зокрема постачання необхідного озброєння та боєприпасів”, йдеться у повідомленні.

Окремо учасники засідання обговорили підготовку сил оборони до зимового періоду.

“У цьому контексті було розглянуто питання забезпечення військовослужбовців комплектами зимової форми, взуттям, засобами обігріву”, повідомляють у пресслужбі президента.

Захоплені російськими окупантами території України будуть звільнені. Окупантів виженуть як з Донецька і Луганська, так і з півострова Крим. Про це сказав президент Володимир Зеленський у відеозверненні.

З 6 вересня українські воїни звільнили від російських окупантів 388 населених пунктів на Харківщині. Втановили вогневий контроль майже над усією територією Херсонської області.