Поранено жінку – нові подробиці обстрілів Запоріжжя

Внаслідок ранкового ракетного удару по передмістю Запоріжжя поранено жінку.

Там також зруйновано декілька приватних будинків. Про це у Telegram повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух.

За його словами, в одному з сіл Запорізького району зруйновано кілька приватних будинків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військові розказали про ситуацію на півдні України

“Поранень зазнала 70-річна жінка. В неї травми грудної клітини та черевної порожнини внаслідок завалу будинку. Постраждала перебуває у лікарні під наглядом медиків”, зазначив Старух.

Перша атака ворога була здійснена близько 02:00 ночі ракетами С300. Два снаряди тоді поцілили в трансформаторну підстанцію біля великого житлового масиву в одному з районів Запоріжжя.

Частково район було знеструмлено, під загрозою знеструмлення були також лікувальні заклади. На щастя, постраждалих немає. Руйнувань зазнали об’єкти соціальної інфраструктури вибито шибки.

“Вже вранці окупант здійснив чергову ракетну атаку обласного центру, знову застосувавши С300. Одна ракета влучила в зелену зону на березі Дніпра неподалік від житлового масиву вже іншого району міста. Постраждалих немає”, повідомив Старух.

У ніч на 19 вересня у Запоріжжі пролунали вибухи. В деяких районах міста зникло світло. Було чути вісім прильотів. Мішенню стали об’єкти інфраструктури.

Вранці 19 вересня Росія знову нанесла ракетний удар по Запоріжжю.

У Миколаєві вночі 19 вересня також пролунали вибухи під час повітряної тривоги. Повідомляли також про вибухи в Нікополі.