ЗСУ завдали ударів по складах боєприпасів і пунктах управління кацапів

ЗСУ

Контрнаступ ЗСУ: українські військові дають по зубах окупантам

Протягом дня ворог завдав вісім авіаційних та один ракетний удар

На Південному напрямку авіація та артилерія ЗСУ завдали ударів по складах боєприпасів, двох пунктах управління військами та позиціях сил ППО загарбників, станції радіоелектронної боротьби неподалік Херсона та понтонній переправі в Новій Каховці. Таку інформацію оприлюднило Оперативне командування “Південь”.

“Обстановка на Південнобузькому напрямку, в нашій операційній зоні залишається напруженою із потужною динамікою, але контролюється Силами оборони. Наші підрозділи продовжують відбиття атак противника в районі Правдиного та закріплюють тактичне положення на інших ділянках фронту. Суттєвих змін у стані, складі та положенні противника немає, але він не полишає спроб підтягування резервів та перегрупувань, тим часом надаючи перевагу дистанційним заходам впливу”, – ідеться в повідомленні.

Протягом дня ворог завдав вісім авіаційних та один ракетний удар, у тому числі по цивільних територіальних громадах вздовж лінії фронту.

Реактивними системами залпового вогню та важкою артилерією росіяни обстрілювали Нікопольський район. Інфраструктурі громад, зокрема Покровської та Червоногригорівської, завдано суттєвих ушкоджень та руйнувань. Загинуло дві та поранено три цивільних особи. У Покровській громаді внаслідок обстрілів спалахнуло дві пожежі – горіли трава та ангар для човнів. Одна людина загинула.

Як повідомляв 5.UA, вчора ЗСУ визволили Білогірку на Херсонщині. 

Читайте також: Битва за Ізюм, імовірно, призвела до переламу у цій війні – NYT 

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.