Представник спецпідрозділу KRAKEN розповів, які відбувалося визволення Харківщини (Відео)

Танки ЗСУ

Контрнаступ ЗСУ: українські військові дають по зубах окупантам

Досі 6% Харківської області залишається під окупацією

Операція з визволення Харківської області почалася зі штурму. Про це повідомив представник спецпідрозділу “KRAKEN” Костянтин Немічев в етері марафону “Незламна країна” на “5 каналі”.

“В першу чергу це була штурмова операція. Якщо порівняти київську і харківську операції, то там війська відводилися і Збройні сили України намагалися їм допомогти вийти з території України, а тут вони нікуди не збиралися виводитися – це була гарно спланована операція завдяки Залужному та командирам підрозділів, які брали участь. Почалася операція зі штурму ЗСУ, пройшли в тил на десятки кілометрів і після цього почалися штурми по всьому напрямку”, –  зазначив він.

За його словами, росіяни не знали, що їм робити, тому що вони ослабли.

“До початку цієї операція була розвідка, обиралися найслабкіші позиції і туди були нанесені удари. Використовувалася новітня техніка, яка була надана дружніми країнами. Ця операція була повністю успішна і дійшли ми до річки Оскіл. Також наш підрозділ з іншими підрозділами перейшли на той берег річки. Надалі будемо проводити розвідку і планувати дії. Наразі деокуповано 94% Харківської області, 6% – залишається під окупацією”, – додав Костянтин Немічев.

Читайте також: На півдні українські військові розгромили склади, понтонну переправу і купу техніки рашистів

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.