Російські госпіталі відмовляються лікувати “добровольців”

Російські військові госпіталі відмовляються лікувати так званих “добровольців”, яких поранили в Україні

Батальйон “Союзу добровольців Донбасу” зазнав великих втрат біля Авдіївки. Поранених доставили до госпіталю в Ростові-на-Дону. Там їх відмовились лікувати, повідомляє Головне управління розвідки.

У підрозділу не було статусу регулярного збройного формування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Пів роти снайперів полягло” переляканий росіянин розповів про наступ ЗСУ

“Адже “Союз добровольців Донбасу” був утворений за програмою добровільної мобілізації БАРС бойового армійського резерву. В усіх подібних випадках лікарі посилаються на пряму вказівку командування”, йдеться у повідомленні.

Назріває конфлікт між Збройними силами РФ та “мобілізованими” з ОРДЛО. Їх кидали на позиціях без жодної підтримки і допомоги. Втрати у підрозділах подекуди сягали 100% особового складу.

“Серед особового складу окупаційного контингенту обговорюється інформація про втрати, які понесли ЗС РФ у ході втечі. Зокрема про те, що на території Харківської області ними було залишено понад 200 одиниць військової техніки, в тому числі танки Т-72Б3М, Т-80БВМ, Т-80УЕ, БМП-2, САУ та автомобілів. При цьому зазначається, що найбільшу кількість техніки залишено у районі Балаклії на території ремонтної бази”, повідомляють у розвідці.

З 6 вересня українські воїни звільнили від окупантів 388 населених пунктів на Харківщині.

За 206 днів ЗСУ знищили 54 255 російських окупантів, 4701 їхніх броньованих машин, 2202 танків, 216 гелікоптерів і 251 літак.

10 вересня ЗСУ завдали удар по будівлі у Херсоні, де розміщувався особовий склад і військова техніка росіян. Знищили 180 окупантів.