Обстріли Харківщини – в ОВА розповіли подробиці

У ніч на 18 вересня російські загарбники вкотре обстріляли територію Чугуївської громади на Харківщині.

Близько 1:00 внаслідок ворожих обстрілів виникла пожежа в нежитловому комплексі споруд. Про це вранці 18 вересня повідомив голова харківської ОВА Олег Синєгубов.

Інформацію про постраждалих поки уточнюють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Куди Росія випускатиме ракети британська розвідка назвала можливі цілі

“Протягом минулої доби ворог масовано обстрілював Харківський, Чугуївський райони, зафіксували обстріли Куп’янського та Ізюмського районів. Зруйновані житлові будинки та господарчі споруди, АЗС, гаражі та виробничі об’єкти. У Куп’янську пошкоджено п’ятиповерховий житловий будинок”, зазначив Синєгубов.

За даними Центру екстреної медичної допомоги, протягом минулої доби від обстрілів окупантів загинула 11-річна дівчинка в Чугуєві. У прикордонному селі Стрілече Харківського району окупанти влучили з танка по цивільному авто, там загинули дві жінки.

У Куп’янському районі госпіталізовано з пораненнями п’ятьох цивільних. У Харківському районі троє поранених, в тому числі чоловік 91 року. Двоє постраждалих в Ізюмському районі та один в Чугуївському.

Унаслідок ракетного удару по Чугуєву Харківської області 17 вересня загинула 11-річна дитина. Ще одна жінка отримала поранення.

У ніч на 17 вересня Росія вдарила ракетами по Харкову. “Прильоти” зафіксували близько 2:00. Постраждав Індустріальний район, там було два влучання. Внаслідок ударів виникла пожежа на одному з підприємств.