Ворог влаштував пекельну ніч на Дніпропетровщині: фото наслідків

Дніпропетровщину 15 вересня знову атакували російські окупанти.

У Кривому Розі приборкували воду, яка розлилася після ракетної атаки по гідротехнічним спорудам міста, повідомив у четвер вранці голова Дніпропетровської військової адміністрації Валентин Резніченко.

“Усю ніч боролися з наслідками вечірнього ракетного удару і потерпали від нових обстрілів. Росіяни били ракетами “Кинджал” та “Іскандер”. Через атаку рівень води на різних ділянках річки Інгулець піднявся до майже двох метрів. На цю хвилину його вдалося знизити на 13 сантиметрів і він й далі падає. Рятувальники та аварійні служби продовжують роботу”, ідеться у повідомленні.

Підтоплені 112 приватних будинків та подвір’їв. Людей евакуювали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни завдали ракетного удару по Кривому Рогу. На Одещині та Запоріжжі працює ППО

Через ракетний удар пошкоджені кілька водоводів. У Софіївський громаді без води залишилися майже 5 тис. людей. Відновлювальні роботи тривають.

Нікопольський район ворог обстріляв п’ять разів за ніч. У Марганецькій громаді пошкоджена лінія електропередач. Без світла понад 700 родин. Енергетики лагодять.

Нікополь росіяни накривали вогнем чотири рази. Атакували “Градами” і дроном-камікадзе. Пошкоджені 10 приватних будинків, 114 панелей сонячної електростанції, санаторій та два місцеві підприємства.

Учора на Нікопольщині знову було гаряче від російських снарядів. Ворог обстріляв район тричі за ніч. Гатив по Нікопольській та Марганецькій громадах з важкої артилерії. Випустив 75 снарядів.

Дніпропетровщину в ніч на 12 вересня знову атакували російські окупанти. Вночі ворог бив з “Ураганів”, “Градів” та важкої артилерії по Нікопольському та Криворізькому районах.

У неділю, 11 вересня, внаслідок обстрілів російських окупантів впала напруга в електромережах в низці областей. Це пов’язано з ударами окупантів по критичній інфраструктурі. Повідомляли про проблеми з електрикою в Сумській, Дніпропетровській, Харківській, Полтавській областях.