Рецидивісти, наркомани та алкоголіки – як РФ поповнює свої втрати в Україні

Російська армія щодня зазнає в Україні суттєвих втрат у живій силі. Компенсувати їх загарбники намагаються у різний спосіб.

Військове керівництво РФ шукає бажаючих воювати серед ув’язнених, зокрема в колоніях Тульської області. Про це вранці 14 вересня повідомив Генеральний штаб Збройних Сил України.

В’язням обіцяють зняття судимості в обмін на службу терміном три місяці. А для рецидивістів або засуджених за особливо тяжкі злочини термін служби складатиме шість місяців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після великих утрат в окупантів упав бойовий дух ОК “Південь”

“Проте жодні контракти із охочими не підписуються. Також триває набір, так званих “резервістів” до складу 3-го армійського корпусу. Серед вже набраного особового складу велика кількість людей, що мають наркотичну та алкогольну залежність”, йдеться у повідомленні.

Про невдачі з комплектуванням підрозділів особовим складом свідчить проведення примусової мобілізації в Горлівці. Місцеві так звані “військкомати” отримали завдання разом з “міліцією” до 19 вересня набрати 6 тисяч осіб. У місті триває розшук та затримання чоловіків, що в свою чергу викликає масове невдоволення місцевих жителів.

Втрати російських окупантів в Україні на 13 вересня становлять 53,3 тис. осіб. Ще 350 росіян поповнили лави “200-х” 12 вересня.

Розгромлені упродовж останнього тижня в Харківській області частини російських військ були зі складу 1-ї гвардійської танкової армії, що підпорядкована Західному військовому округу. Її у Росії визначили для проведення контрударів у разі війни з НАТО. Про це повідомило міноборони Великої Британії.