Здійсниться давнє пророцтво – гороскоп на 14 вересня

14 вересня позбудьтеся справ і речей, які заважають рухатися вперед. Не бійтеся навчатися і пробувати щось нове. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Нічого не вдаватиметься просто так, – говорить астрологиня. Будьте готові працювати удвічі більше, аби досягти результату. Не час бігти до торгового центру і витрачати останні кошти. Виграє той, хто навчився економити. Станемо свідками того, як здійсниться давнє пророцтво: хто підняв меча, від нього й загине. Ворог виснажений і подавлений, має мало шансів на успіх, тому втікатиме щодуху і втратить більше, ніж здобув. Жертвуйте на військо, долучіться до волонтерського руху. Переможемо тоді, коли жоден не залишиться осторонь”.

Овен (21 березня 20 квітня)

Справжні мексиканські пристрасті спалахнуть увечері. Залишайтеся люблячими та терплячими, якщо хочете зберегти сім’ю.

Телець (21 квітня 20 травня)

Знайомі плутатимуть вас із психологом. Доведеться багато слухати і радити. Щоб зняти напругу, займіться улюбленими справами. Не варто вживати невідомі гриби та ягоди.

Близнюки (21 травня 21 червня)

Залишайтеся мудрими і терплячими. Якщо зараз щось не вдається, відкладіть це до кращих часів. Не спішіть продавати авто чи виставляти на продаж побутову техніку

Рак (22 червня 22 липня)

Щось вирішувати в особистому житті краще після заходу сонця. Ніч примирить закоханих, які посварилися.

Лев (23 липня 23 серпня)

Прикусіть язик, коли хочете покритикувати коханих. Для деяких стосунків це може стати початком кінця. Не варто зловживати спиртним, бо спровокуєте залежність.

Діва (24 серпня 23 вересня)

Не змінюйте роботу, бо важко буде сподобатися новому начальству і колективу. Відпустку відкладіть на кінець осені. Інакше пропустите багато цікавого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли українцям чекати на бабине літо: синоптик дав прогноз

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Кохані засмучені. Їх варто підтримати, але не жаліти. Це додасть їм віри у себе і завтрашній день. Запишіться на йогу, щоб вирішити проблеми зі спиною.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

Пам’ятайте: відсутність негативних новин новина позитивна. Зараз навряд чи вдасться когось причарувати чи перевиховати. Заводьте нові знайомства обережно.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Прийміть запрошення на побачення, незважаючи на солідну різницю у віці. Якщо хочете підвищити заробітки, поверніться до попереднього виду діяльності. Це принесе стабільний дохід.

Козеріг (22 грудня 20 січня)

Заважатиме бажання бути головним та все контролювати. Памятайте, що колеги зараз сильніші. З ними краще не конкурувати, а співпрацювати.

Водолій (21 січня 20 лютого)

Найкраще стосунки складуться у сімях, де є свобода вибору. Довіряйте тим, кого любите. Відмовтеся від жирного м’яса. Введіть у раціон індичку чи кролика.

Риби (21 лютого 20 березня)

Непросто буде тим, хто змушений ділити невеличку квартиру із десятком родичів. Уникайте конфлікту з батьками. Знайдіть у собі сили змовчати на їхні звинувачення.

14 вересня в Україні буде тепло. Температура повітря впродовж дня становитиме +17…22°С. Синоптики розповіли, яку частину України накриють дощі.