Павло Зібров засвітив розкішний маєток на сімейних фото

Народний артист Павло Зібров знявся у ніжній фотосесії з родиною.

На чуттєвих кадрах постав з дружиною Мариною і донькою Діаною. За словами виконавця, на гостину завітав друг родини, фотограф Олександр Демиденко. Пам’ятними фото Зібров поділився в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дорофєєва розповіла, як її сім’я в окупованому Криму переживає війну

“Зараз ще більше цінуєш такі моменти. І хочеш, щоб вони залишилися в пам’яті якнайдовше. Попри болісні події та новини, ми стараємося тримати емоційний баланс, завдячуємо нашим захисникам і захисницям за те, що на певний час можемо відпочити душею, почитати книжку, приготувати разом сніданок, поспілкуватися. Важливо відновлювати сили, наповнюватись емоціями, щоб далі якнайякісніше рухатися вперед до перемоги”, зазначив він.

Для сімейної фотосесії зіркова сім’я обрала вбрання в одній кольоровій гаммі. Знімання провели на території маєтку Зібрових. Де саме розташований будинок, артист не уточнив.

Зібров має родичів і в Росії, і в окупованому Криму. Однак з ними не спілкується. За словами виконавця, ті нібито все усвідомлюють. Однак стверджують, що від них нічого не залежить і змінити нічого вони не зможуть.

Родичі Зіброва за батьківською лінією живуть у Воронезькій і Курській областях Російської Федерації. Однак після 24 лютого для співака вони не існують.