Топи, сукні, туніки: Андре Тан сказав, що буде в тренді цієї осені

Дизайнер Андре Тан дав модні поради шанувальникам.

В Instagram він розповів, що буде в тренді цієї осені. Зокрема, на піку популярності будуть напівпрозорі тканини, бомбери, косухи, пальто максі, корсети та бюстьє, а також колготки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тепер без високої посадки і кольору кемел: чим замінити п’ять осінніх антитрендів

Важливою складовою наших луків стануть топи, сукні, туніки та спідниці із напівпрозорих матеріалів. Обережніше із цим трендом, головне – не переборщити.

“Якщо моя улюблена Ріанна це носить, це модно. Мова, звичайно, про бомбери, які Prada розшили квітами, а Khaite показали у варіанті із чорної шкіри”, – зазначив він.

Він наголосив, що конкуренцію бомберам у повсякденних аутфітах становитимуть старі добрі шкіряні косухи. Актуальні як класичні моделі чорного кольору, так і альтернативні білі та кольорові.

“З широкими плечима – хітяра сезону”, – запевнив дизайнер.

Щодо пальто максі, то Тан написав наступне: “як сказав Кличко, наступний сезон буде суворим та холодним. Вибирайте верхній одяг довжини максі, щоб не замерзнути”.

“Футболки, блузи та топи сміливо міняйте на бюстьє та корсети. Надихайтеся колекціями Dior, Versace та Balmain”, – радить модельєр.

За словами Тана, у новому сезоні підбирати колготки потрібно в тон основному образу або, за прикладом Chanel, обирати модель контрастного кольору, щоб носити з короткими спідницями, шортами та сукнями.

Стилісти назвали і показали варіанти осіннього джинсового тренду, який носять зараз французькі модниці.

Саме джинсовий комбінезон, як модний “привіт” з 1990-х, буде в тренді всю осінь. Експерти рекомендують міксувати джинсові комбінезони з білими базовими топами, лонгслівами, футболками з принтами і сорочками з рюшами.