Хворого Брюса Вілліса помітили з друзями у Лос-Анджелесі: який вигляд має актор

У березні 2022 світ облетіла новина про невиліковну хворобу американського актора Брюса Вілліса.

У артиста діагностували афазію – розлад мовлення, що виникає після пошкодження мозку. Після цього зірка почав рідко з’являтися на публіці, однак нещодавно папараці помітили актора в Лос-Анджелесі, коли він проводив час із парою приятелів, пише Daily Mail.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Мосс прогулялася Лондоном у сукні від українського бренду

Вілліс розгулював у білій літній сорочці, темних джинсах та сонцезахисних окулярах. Брюс був у гарному настрої і про щось жваво спілкувався з товаришами.

Прихильникам зірки здалося, що зараз Брюс має досить здоровий вигляд – актор був підтягнутий та веселий, відпочиваючи на узбережжі Санта-Моніки.

Проте за день до цього Вілліса також бачили в одному з районів Лос-Анджелеса. І тоді актор здавався трохи розгубленим та втомленим.

Після того, як у нього діагностували захворювання, актор завершив свою кар’єру, розпродав нерухомість на десятки мільйонів доларів і став вести закритий спосіб життя в оточенні сім’ї.

Американський актор 67-річний Брюс Вілліс завершив кар’єру в кіно.

Причиною цього рішення стало те, що в кінозірки виявили афазію – розлад мовлення, що виникає після пошкодження мозку. Про те, що Вілліс більше не зніматиметься в кіно, оголосила його сім’я.