Галкін та Пугачова відповіли на образи путіністів: “Будете прокляті своєю країною”

Гуморист Максим Галкін та співачка Алла Пугачова не підтримали війну в Україні. Через це в Росії їх почали критикувати.

Пара вирішила відповісти на образи пропагандистів. Свою реакцію подружжя виклало на сторінках Інстаграма.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Шкода Володю” Пугачова відвела двійнят до школи й висміяла пропагандиста Соловйова

Зокрема, Галкін поділився декількома фрагментами відео, що були показані на федеральних каналах у РФ. На них гумориста та співачку намагалися висміяти у “КВК” та на політичних ток-шоу. На відео пропагандист Віталій Мілонов закликав не впускати “гидотного тушкана” Галкіна до Росії та “пнути під його жовту попу в штанях”.

“Щось придворний кріпосний театр здає позиції. У Мілонова стендап зачьотніший, несподівані образи, хоча тему “попи” до кінця не розкрив, його манить моя чи будь-яка гумова?” – відреагував Галкін.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Максим Галкин (@maxgalkinru)

Пугачова відповіла на критику з боку одіозного режисера Микити Міхалкова, який назвав співачку та її чоловіка “зрадниками”. У Instаgram Пугачова опублікувала фрагмент з фільму режисера “Раба кохання”, де головна героїня промовляє: “Панове, ви – звірі! Панове, ви будете прокляті своєю країною, солдати!”.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey)

“Чудовий фільм! Чудовий режисер! Куди ж зникла чудова людина Микита Сергійович Міхалков?” – звернулася Пугачова.

Після нападу Росії на Україну Пугачова та Галкін виїхали з РФ. Перебували в Ізраїлі. На батьківщині на них обрушився шквал критики. Напередодні 1 вересня обоє повернулися в Росію. Їхні діти продовжили навчання у третьому класі Першої Московської гімназії.

Після лінійки з Пугачовою поспілкувалися журналісти. Вона розповіла, що діти готові продовжити навчання, а також висміяла російського пропагандиста Володимира Соловйова, колеги якого писали, що вона начебто покинула свого чоловіка й дітей за кордоном.