Операція “бавовна”: в окупованому Криму та бєлгороді “страшна паніка” – радник голови МВС (Відео)

Вибух

Масштабні вибухи в Криму

Самопроголошені окупаційні чиновники заявили, що в Бельбеку спрацювало ППО

Напередодні пізно ввечері у телеграм-каналах місцеві почали повідомляти про вибухи біля військового аеродрому “Бельбек” у Севастополі. Журналіст агенції Reuters із посиланням на власні джерела зазначив у твітері, що пролунало щонайменше 4 вибухи.

Самопроголошені окупаційні чиновники заявили, що в регіоні спрацювало ППО і нібито збили безпілотний літальний апарат.

Раніше стало відомо про бавовну неподалік кримського мосту у Керчі. Місцеві повідомили про кілька вибухів. У тамтешніх будинках затремтіли шибки та спрацювали сирени автомобілів. Жителі писали про вогневий спалах та дим. Вибухи в Криму в етері “5-го канал” прокоментував радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко. 

“росіяни дуже переживали з приводу “хлопків”, як вони виражаються, в районі “Бельбеку” севастопольський аеропорт, якщо бути точним, і в районі керченського мосту. Можемо говорити чітко, що в Криму на сьогоднішній момент, і в Бєлгородє теж, просто страшна паніка. Ну те, що в них творилося в коментах, те, що в них в соцмережах – це реальна паніка, вони перелякані і, я думаю, що кількість машин, які будуть сьогодні перетинати керченський міст в черговий раз поставить свій рекорд”, – сказав Денисенко.

Ще одна цікава деталь: саме у Бельбек налякана русня перемістила частину літаків після вибухів на військовому аеродромі в Новофедорівці, під Джанкоєм та у Гвардійському.

Нагадаємо, ранок 16 серпня виявився вкрай неспокійним для окупантів через масштабні вибухи на складі боєприпасів біля Джанкоя в Криму. У МВС підтвердили, що горить також одна із трансформаторних підстанцій. За даними Рефата Чубарова, вже через пару годин після вибухів у бік Керченського мосту висунулися тисячі громадян рф.

А 9 серпня в Новофедорівці, також на території тимчасово окупованого Криму, лунали вибухи – в районі військового аеродрому рашистів. Відстань до позицій ЗСУ звідти становить понад 200 км. Окупаційна влада Криму злякалася і оголосила про продовження високого рівня терористичної загрози на півострові до 24 серпня.

На всі ці події відреагували у Міноборони України, потроливши рашистів. А в окупованому Криму виникла паніка – з’явилося відео затору біля Керченського мосту. У Генштабі ЗСУ пізніше повідомили, що внаслідок вибухів на російській авіабазі були знищені щонайменше 9 ворожих літаків.

  • Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.