Олігарх Ярославський знову “вляпався” у скандал

Олігарх Олександр Ярославський не дотримався своєї обіцянки. Він досі не продав 60-метрову яхту Kaiser вартістю $50 млн, хоча обіцяв це зробити ще в березні.

Отримані кошти бізнесмен мав передати на відновлення Харкова, йдеться у журналістському розслідуванні “Української правди”.

Втім, нині, за інформацією видання, на яхті плаває дружина олігарха зі своїми подругами.

Яхту Kaiser журналісти помітили неподалік Ніцци. Розслідувачі протягом кількох днів приїжджали в місто Антіб, поблизу якого кинула якір Kaiser.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярославський уже нічого в “Металісті” не вирішує журналіст

“На яхті за допомогою дрона зафіксували жінку, схожу на дружину Ярославського Марину Светницьку. На своїй сторінці в Instagram Светницька публікує багато фотографій саме з яхти Kaiser і демонструє, що на Лазуровому березі на яхті вартістю 50 мільйонів думками вона з Україною”, йдеться у повідомленні розслідувачів.

Нині яхта Ярославського дрейфує біля берегів острова Мілос у Греції.

9 лютого на трасі Чугуїв Мартове кортеж президента бізнес-групи DCH Олександра Ярославського збив на смерть людину. На місці події автівки не зупинилися. 10 лютого Ярославський вилетів з України до Великої Британії.

14 лютого до поліції надійшла інформація, що працівники Чугуївського моргу Харківського обласного бюро судово-медичної експертизи виявили втрату речових доказів у справі, а саме речей загиблого. А 16 лютого поліцейські повідомили, що всі речі “знайшлися” у службовому приміщенні моргу.

На автомобілях кортежу Олександра Ярославського знищували сліди аварії.

12 липня Ярославський повернувся в Україну.