На Луганщині масово “ламаються” ворожі танки

На Луганському плацдармі в окупантів активно горить і ламається техніка.

У підрозділах 90-ї танкової дивізії з Чебаркуля з 26 їхніх танків боєздатними залишилося тільки 12. Про це повідомляє Стратком ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гатять термобаричними снарядами: росіяни фактично зрівняли Піски з землею

“Чотири танки знищені без можливості відновлення, 10 непридатні для подальшої експлуатації”, ідеться в повідомленні.

У 228-му мотострілковому полку з Єкатеринбурга з 31 танка лише два залишилися в строю. 13 непридатні до експлуатації через пошкодження та поламання, 11 у ремонті, п’ять передали іншим підрозділам для відновлення боєздатності.

“Цікаві дані щодо БТР. У того ж 228-го МСП з наявних 82 БТР боєздатними залишилися 42, 34 безповоротно знищені, а шість відправили на ремонт через поламання”, додали в повідомленні.

Агресор випалює землю на в’їздах у Луганську область, бо не може подолати ці декілька кілометрів. Важко порахувати, скільки тисяч снарядів витримала ця територія вільної Луганщини за останні місяць-півтора. Окупанти годинами відпрацьовують артилерією, а потім штурмують із декількох сторін одразу. 12 серпня вони спробували атакувати в районах Лисичанського НПЗ та Білогорівки, але розвідка боєм завершилася черговим відступом. Намагалися просунутися з боку Попасної до Бахмута.