ЗСУ завдали авіаційних ударів по скупченню російських терористів на Херсонщині

ЗСУ

Повномасштабна війна росії проти України

Знищені склади та опорні пункти

Чотири авіаційні удари по скупченню російських терористів на Херсонщині завдали оборонці півдня минулої доби. Крім того, за даними Оперативного командування, на цьому ж напрямку наші воїни знищили 2 опорні пункти і 6 складів із боєприпасами окупантів, передає “5 канал”.

Зазначається, що протягом бойового дня по ворогу в операційній зоні угруповання нанесено 4 авіаційні удари по скупченню противника, 2 опорним пунктам і складу боєприпасів в Бериславському і Херсонському районах. А ракетно-артилерійськими підрозділами виконано низку вогневих задач.

Підтверджені втрати ворога – 79 рашистів, 4 танки Т-72, 2 самохідні гаубиці “Мста-С” та артустановка, радіолокаційна станція та командно-штабна машина, 10 одиниць броньованої та 11 іншої автомобільної техніки. Також, уражено 2 пункти управління 76-ої десантно-штурмової дивізії та 49-ої армії в Чорнобаївці, 1 командно-спостережний пункт ворожої батальйонної тактичної групи в Брускінському та район зосередження озброєння і техніки в Олешках. Випалено 6 складів боєприпасів в Бериславському і Херсонському районах. Остаточні втрати ворога уточнюються.

Читайте також: На півдні ЗСУ поцілили в систему ППО рашистів – знищили чотири С-300 та три склади з боєприпасами

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.