“Вміє поводитися зі зброєю” – Сумська поділилася, чи піде її чоловік воювати

Народна артистка Ольга Сумська розповіла, чи буде її чоловік-актор Віталій Борисюк воювати. Зараз йому 59 років, тож його ще можуть призвати до армії.

Акторка зауважила, що чоловік як військовозобов’язаний у перші тижні війни вирушив до військкомату. Цим поділилася в програмі “Слава+”.

“Коли почалася війна й за два тижні він пішов до військкомату. Сказали, що поки що не на часі, тому що сьогодні беруть військових. Звісно, він напоготові. На той страшний час ті чоловіки, які залишились у нас у будинку в нашому мікрорайоні, боронили. Хоча й не тероборона, але вони були корисні. І привезти нагальну гуманітарну допомогу, просто стежити за подвір’ям”, прокоментувала Сумська.

Додала, що її чоловік спортивний і вміє поводитися зі зброєю. Тож якщо його призвуть, він піде на фронт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гапчинська показала ніжні моменти зустрічі чоловіка з фронту

“Тоді у військкоматі йому сказали, що поки що не дають згоди. Спочатку заходять професійні військові. Все ж таки, Віталій актор. Звісно, він спортивна людина і вміє поводитися зі зброєю. Якщо треба буде, звісно, відгукнеться”, сказала Сумська.

Вона поділилася, що як і всі жінки, переживає за чоловіка.

“Сьогодні кожна жінка думає про це. Мої думки не настільки важливі, як думки тих жінок, які втратили чоловіків. І тих жінок, чоловіки яких боронять нашу країну. Вони під вогнем орків. Звісно, переживаю, всі ми люди, боїмося за своїх чоловіків”, сказала Сумська.

Сумська поділилася архівним знімком, зробленим 1983 року. Тоді ж вона почала зніматися у фільмах. У 16 років майбутня зірка вперше з’явилася на екранах. Тоді зіграла в стрічці “Вечори на хуторі біля Диканьки” режисера Юрія Ткаченка.