“Хоч би що планували окупанти” – Зеленський показав життєствердні фото українців

В Україні вже шостий місяць триває розв’язана Росією повномасштабна війна. 164 дні українська нація героїчно протистоїть російському воєнному вторгненню.

Президент Володимир Зеленський показав нові світлини українців в умовах війни. Кадри голова держави оприлюднив в Telegram 6 серпня.

Він наголосив, що будь-які плани російських загарбників не повинні зупиняти українців захищати свою державу та піклуватися одне про одного.

“Хоч би що відбулось і хоч би що планували окупанти, ми маємо робити своє захищати нашу державу та дбати одне про одного. Що ефективнішими всі ми будемо в цьому, то швидше здобудемо перемогу”, наголосив президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи готові українці поступитися територіями задля миру опитування

На 20 червня 93% українців були упевнені в перемозі України у війні.

Водночас більшість українців упевнена, що для перемоги треба пів року чи навіть більше: так вважають 67% респондентів. У перемогу України через кілька місяців вірить чверть опитаних, за кілька тижнів 6%.

Українським військовим вдалося перехопити стратегічну ініціативу у боях та змусити російського ворога перерозподіляти сили.

Успіхи наших воїнів, ймовірно, вперше дозволяють Києву розпочати активно формувати хід війни. Водночас російське командування змушене змінювати пріоритети зусиль у відповідь на українські контрнаступальні операції, вважають в американському Інституті вивчення війни (ISW) за підсумками 4 серпня.