Шнуров з “кухарем Путіна” приїхали на окуповану Луганщину

На окупованому частину Луганської області приїхали російські окупанти музикант Сергій Шнуров, Євген Пригожин, якого називають “кухарем Путіна” і актор Георгій Болонєв.

Фото з тимчасово окупованого міста Ірміно виклав у соцмережі Болонєв, пишуть “Новини Донбасу”.

Утрьох вони позували біля пам’ятника “Творцям стаханівського руху”.

Актор-окупант написав, що вони “готуються до нового фільму”.

Також вони приїхали в окупованому Кадіївку.

Євгена Пригожина називають “кухарем Путіна”, його компанія постачає харчування для управління справами президента країни-агресорки РФ Володимира Путіна.

Також Пригожина пов’язують із неформальною приватною військовою компанією “Вагнера”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українських полонених перед вбивством в Оленівці катували “вагнерівці” і ФСБ

Сергій Шнуров вокаліст гурту “Ленинград”.

Георгій Болонєв знімався у фільмі про російських військових у Центральній Африканській Республіці, де перебувають “вагнерівці”. Фільм могли фінансувати через структури Пригожина, повідомляли ЗМІ.

Пригожин не вперше спонсорує пропагандистські фільми на тему військових конфліктів, в яких бере участь Росія і “вагнерівці”, повідомляла BBC.

Вибухи в Оленівці, де загинули українські військовополонені, влаштували найманці з групи “Вагнера” за особистою командою їхнього начальника Євгена Пригожина, повідомляло Головне управління розвілки Міністерства оборони України.

У липні державний департамент США оголосив нагороду до $10 млн за інформацію про те, яким чином структура Пригожина впливала на американські вибори.