Справа наклепу на Порошенка: суд не задовольнив позов п’ятого президента проти Гордона – включення (Відео)

Петро Порошенко

Адвокати п’ятого президента подаватимуть апеляцію

Шевченківський районний суд Києва не задовольнив позов Петра Порошенка проти Дмитра Гордона через наклеп, передає “5 канал”.

Повідомляється, що адвокати п’ятого президента подаватимуть апеляцію. Так, Дмитро Гордон в етері загальнонаціонального телеканалу звинуватив п’ятого президента у нібито здачі Маріуполя 2014 року. Нині ані позивач, ані відповідач до суду не прийшли. Їхні інтереси представляли адвокати. За словами представника Гордона, вислови його підзахисного стосувалися загального політичного керівництва, а коли той говорить про Порошенка, то це вже оціночне судження.

“В загальному стосувалися керівництва країни. Та частина що стосувалася Порошенка, то в даному випадку це оціночне судження”, – сказав адвокат Дмитра Гордона Василь Рябченко.

Адвокат Петра Порошенка Ілля Новіков наголосив: “Ми на 90% вважаємо, що Гордон змінив свою позицію з тим що він говорив публічно”.

Подробиці дивіться у відео “5 каналу”

Нагадаємо, Ілля Новіков раніше вже писав про те, що Дмитро Гордон фактично визнав, що його слова щодо Петра Порошенка і Маріуполя були неправдою.

Читайте також: Справа наклепу на Порошенка: “Версія Гордона не підтверджується його власними доказами” – адвокат 

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.