Суд Львова продовжив арешт медведчуку за підозрою в держзраді

віктор медведчук

Повномасштабна війна росії проти України

Кум путіна був затриманий у ході спецоперації СБУ

Личаківський районний суд Львова продовжив до 19 вересня строк тримання під вартою народного депутата Віктора Медведчука, підозрюваного у державній зрад. Про це повідомляє пресслужба суду.

“Слідчий суддя Личаківського районного суду м. Львова задовольнив клопотання прокурора Офісу Генерального прокурора та продовжив строк тримання під вартою без визначення розміру застави  Медведчуку В.В., який обґрунтовано підозрюється у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.28 ч.1 ст.111, ч.2 ст.28 ч.1 ст.258-3 КК України, в межах строку досудового розслідування, а саме до 19 вересня 2022 року”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв 5.UA, у ході спецоперації, проведеної Службою безпеки України, був затриманий народний депутат від опзж віктор медведчук. Зеленський запропонував обмін медведчука. У МВС відреагували на пропозицію Зеленського обміняти медведчука, заявивши, що найкраще було б спершу засудити.

Відреагували і у кремлі. Там відцуралися від медведчука. Імовірно, аби “збити обмінну ціну”.

Нагадаємо раніше стало відомо, що медведчук утік із-під домашнього арешту. А райсуд Львова дозволив арешт кума путіна – його оголосили в розшук.

Народному депутату від фракції “опозиційна платформа – за життя” віктору медведчуку 11 жовтня 2021 року вручили клопотання про арешт з альтернативою застави у 1 млрд грн. Нині нардеп офіційно перебуває під домашнім арештом, хоч і втік, йому інкримінують державну зраду і замах на розграбування національних ресурсів.

Поки шукали лідера опзж – заарештували політолога медведчука Михайла Погребинського. Також вилучили майно компанії дружини медведчука – понад 300 картин, квадроцикли та автомобілі.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.