Українська армія відкинула росіян на Бахмутському, Авдіївському та Південнобузькому напрямках

Знищена російська техінка

Повномасштабна війна росії проти України

Усі намагання окупантів просунутися були зведені нанівець ЗСУ

Українська армія відбила всі спроби ворожих штурмів, відкинувши росіян назад із втратами.

Про це у вечірньому зведенні повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Загарбники намагалися атакувати на Бахмутському, Авдіїівському та Південнобузькому напрямку. Однак – марно.

На Волинському, Поліському та Сіверському напрямках – без змін. На останньому ворог стріляв зі ствольної артилерії.

На Харківському напрямку – противник здійснював вогневе ураження із танків, ствольної та реактивної артилерії. Завдав авіаудару, вів повітряну розвідку БпЛА.

На Слов’янському та Краматорському напрямках – ворог здійснював обстріли із артилерії різних калібрів.

На Бахмутському напрямку – окупанти здійснювали обстріли із танків, ствольної та реактивної артилерії. Також рашисти завдали кілька авіаційних ударів.

Московити вели штурмові дії в районі Берестового та в напрямках Володимирівка – Яковлівка, Покровське – Бахмут, Володимирівка – Соледар, Відродження – Кодема, Відродження – Зайцеве, Семигір’я – Кодема та Доломітне – Семигір’я. Всі ворожі спроби штурму українські воїни відбили,  завдали окупантам втрат та відкинули назад.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

На Авдіївському напрямку противник стріляв із танків та артилерії. Ворог намагався вести наступ в напрямках Новоселівка Друга – Красногорівка, Спартак – Авдіївка, Василівка – Красногорівка, Мінеральне – Авдіївка та на напрямку Донецьк – Піски. Успіху не мав, відійшов.

На Новопавлівському та Запорізькому напрямках – зафіксовано масові обстріли. Усі намагання окупантів просунутися в напрямках Мар’їнки та Білогірки наші захисники звели нанівець.

На Південнобузькому напрямку – противник здійснював обстріли із озброєння танків, ствольної та реактивної артилерії. Завдав авіаційного удару. Вів наступальний бій в напрямку Білогірки, успіху не мав, відійшов.

Дивіться також: “Десь було дуже боляче”: одразу чотири HIMARS випустили ракети по російських окупантах – видовищне відео

  • Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.