Melovin поділився, як волонтерить для ЗСУ і чи доречно давати концерти під час війни

Виконавець Melovin почався активно займатися волонтерством від 24 лютого. На початку війни давав благодійні концерти, тепер виступає на заході України.

За час російської агресії проти України він разом з командою зробив чимало для Збройних сил України. Зокрема, зуміли зібрати для бійців 2 млн грн і придбати три авто. Цим поділився в інтерв’ю “Фактам ICTV”.

“У нас благодійний концерт 11 серпня у Чернівцях, 13 числа у Львові, а 14-го у Трускавці. Вже було багато концертів і в Україні, і в Європі. За цей час ми з командою змогли передати понад 2 млн на ЗСУ, встигли купити три машини для військових. Ми дуже багато зробили, і можна вже робити навіть зведення про досягнення”, розповів артист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Артобстріл не обирає” фронтмен “Без Обмежень” пригадав знайомих, які загинули на війні

Також відповів тим, які вважають, що давати концерти під час війни недоречно. Melovin вважає, що в такий складний час треба знаходити джерело позитивних емоцій та відволікатися від негативу.

“Таких людей купа. У нас така незрозуміла ментальність постійно здається, що все не на часі, і концерти мають вигляд, як бенкет під час чуми. Музика, кохання і все, що дає нам емоції все це доречно. Не можна забороняти собі купити чашку кави та викласти знімок у Instagram, зробити манікюр”, наголосив зірка.

Телеведучі Валентина Хамайко та Неля Шовкопляс завершили курс військового підготовки. Тепер вони вміють захищати себе і близьких під час російської агресії проти України.

Треніг, який тривав два тижні, проводила фітнес-тренерка Ксенія Літвінова. Ведучі разом з іншими студентами освоювали елементи самозахисту, вчились володінню та техніці безпеки роботи зі зброєю.