РФ тягне всі резерви на південь України. Не виключений штурм – радник голови МВС

Росіяни перекидають всі резерви на південь України.

Не виключено проведення штурмових дій. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Ростислав Смірнов в ефірі інформаційного телемарафону, передає Gazeta.ua.

“Вони перекидають на південь країни практично всі свої резерви, всі війська, які вони мають. Ми знаємо, що ворог навіть перекинув “славнозвісну” 35 армію, яка була у Київській області. Ми її знаємо прекрасно по Бучі, по інших містах на Київщині. І от ворог стягує зараз абсолютно всі резерви, навіть ті, які були в резерві і стояли, очікуючи команду”, – сказав Смірнов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наступ ЗСУ змушує Росію збільшити війська на півдні розвідка

Після доукомплектування ворог, вочевидь, може почати штурмові дії.

“І коли ворог доукомплектує усі батальйонно-тактичні групи, звичайно, він буде в тому числі не сидіти просто очікувати. А і проводити певні штурмові позиції”, – додав він.

Росіяни перекидають війська з півночі Донецької області на Запоріжжя і припиняють кампанію з наступу на Слов’янськ.

Це, ймовірно, створить можливість для Збройних сил України розпочати контрнаступ на Ізюмському напрямку. Так вважають аналітики американського Інститут дослідження війни.

Передислокація російських військ у Запорізьку область передбачає, що українські контрнаступи не обмежуються Херсонською областю. І, ймовірно, відбуватимуться по всій південній осі.