“Нам ніхто нічого не винен” – Данілов

Збройні сили України чекають наступальну сучасну зброю від Заходу.

Проте ніхто нічого Україні не винен. Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов в в інтерв’ю Українському радіо.

“Ми маємо бути вдячні країнам, які надають безпосередню допомогу. Нам ніхто нічого не винен. Нашу країну, крім нас, ніхто захищати не буде, і на ту допомогу, яку нам дають, не треба скаржитися”, зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Данілов розповів що чекає на тих, хто піде на співпрацю з росіянами

Данілов вважає, що за все треба дякувати, тому що в них немає ніяких зобов’язань щодо України.

“Те, що на сьогодні відбувається, те, що ми захищаємо не тільки себе, а й всю Європу, вони усвідомлюють, і тому вони нам допомагають”, каже.

Додав, що кожна країна має свої інтереси в цій війні. На його думку, зараз відбувається зміна світового устрою, який був побудований після Другої світової війни.

“Ми зараз якраз на цьому перетині знаходимося. Була перша частина в 1991 році, а зараз остаточне розставляння крапок над “і” в багатьох питаннях відбудеться після нашої перемоги і після цієї війни”, вважає Данілов.

Раніше Данілов повідомив, що українська розвідка згодом зробить “гучні новини” про впливових людей. Йдеться про осіб, які зникли з телеекранів після 24 лютого. І додав, що українська розвідка готувалася до повномасштабного вторгнення.