Гауляйтери Мелітополя хочуть підключитися до газової труби Криму

Гауляйтери Мелітополя хочуть підключити місто до газової труби, яка є в Криму.

Силові структури РФ вимагали цього від української влади ще з перших днів захоплення міста. Про це розповів міський голова Іван Федоров під час брифінгу 13 липня, повідомляє Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цукерки та масло за сотні гривень які ціни в захоплених містах

“В перші дні окупації співробітники силових структур РФ приходили до мене в кабінет і наполягали на тому, щоб ми переключилися на магістральну трубу, яка є в Криму. Але на той момент технічні співробітники нашого міськгазу казали, що це неможливо, ми не можемо таким чином переключити газотранспортну систему. Чи змогли окупанти зробити це за чотири місяці, дізнаємося за день-два. Але на сьогодні підтвердження немає. І що можливість технічна існує також такої інформації немає”, сказав він.

Збройні сили України знищили велику кількість техніки та особового складу російських загарбників в Мелітополі. Росіяни планують наступ. Для людей в окупації це радісні новини. Але разом з тим окупанти продовжують тиск. Саме вчора один з найманців окупантів, якого вони поставили керувати медициною, зібрав людей. Та наказав підготуватися до наступу.

Відучора росіяни перестали випускати місцеве населення з Мелітополя.