Порівняла Маріуполь із небіжчиком: Горбунов різко відреагував на заяву пропагандистки

Ведучий Юрій Горбунов різко прокоментував заяву головної пропагандистки ОРДО Маї Пирогової. Та порівняла захоплений Маріуполь Донецької області з небіжчиком.

Кадр із черговою порцією маячні від Пирогової опублікував Горбунов в Instagram.

“Маріуполь очистився. Таке відчуття, що ось цими всіма красивостями мішурою, парками його осквернили. А тепер він очистився”, сказала пропагандистка в ефірі місцевого телеканалу.

Закадровий голос заявив, що українці відкрили в Маріуполі багато шкіл, садочків, парків. Однак це мало “не духовний” вигляд. На їхнє переконання, було таке відчуття ніби українці “наряджали небіжчика”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За виступи в РФ: хто з українських зірок розкаявся після 24 лютого

Горбунов висловив бажання, щоб і саму Пирогову так “очистили”, як росіяни зробили це з Маріуполем.

“От би тебе так очистити і ще парочку російських міст! Що вони вживають?” висловився ведучий.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Продюсер.Телеведучий (@gorbunovyuriy)

Підписники ведучого погодилися з ним. У коментарях запропонували власні версії з “очищення” країни-агресорки Росії:

“Особливо Москву і Пітер”, “Країна вбивць, злодіїв і ґвалтівників”, “Боже, яке кончене”, “Це неможливо слухати. Духовно хворі люди”, “Це жах. Вони точно зомбі”.

Горбунов розповів, хто з російських артистів написав йому після початку вторгнення Російської Федерації в Україну. Знаменитість навіть назвав ім’я одного з тих, хто поцікавився його справами. Ним виявився актор і колега по кінопроєкту “Останній москаль” Ігор Скрипко.

Артиста запитали, чи спілкується він зі знайомими з РФ. Той відповів, що ні. Хоча дехто з них і намагався зв’язатися з продюсером. Горбунов назвав ім’я одного з них, але інші залишив у таємниці.