Боєприпаси детонували 5 годин – Федоров розповів про пожежу на базі окупантів

На військовій базі, яку захопили російські військові, у селі Мирне Мелітопольського району Запорізької сталася пожежа.

Боєприпаси детонували протягом 45 год. Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров у Telegram.

“Вчора о 14:00 було чутно 2025 вибухів, і після цього пішов густий дим і детонація продовжувалась протягом 45 годин”, розповів він.

Він також додав, що база розташована за 5 км від Мелітополя. Після того, як була знищена військова база на аеродромі, частину техніки та боєприпасів окупанти перевезли саме до Мирного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Мелітополі окупанти шантажують родичів загиблих людей

У самому Мелітополі, за словами Федорова, вночі по всьому місту було чути автоматні черги. Військові РФ нібито намагалися збивати безпілотники.

Також окупанти почали поширювати інформацію, що українська влада та особисто Федоров передають вантаж для партизанського руху в Мелітополі.

“Вони чітко бояться сьогодні та чітко розуміють, як тільки ЗСУ будуть поблизу Мелітополя, також почнеться наступ і наших сил спротиву зсередини міста”, пояснив міський голова.

Міський голова Мелітополя Іван Федоров повідомляв, що у селищі Мирне горить військова база російських окупантів. Найманці захопили базу військової частини Міністерства надзвичайних ситуацій. Після того як тиждень тому Збройні сили України завдали руйнівних ударів по російській базі в районі аеродрому Мелітополя, росіяни перевезли військову техніку в Мирне.

Збройні сили України вдарили по військовій базі російських окупантів. Над селами Терпіння, Мирне, Семенівка піднявся чорний дим. Чули вибухи.