Удар ЗСУ по Новій Каховці: Хлань озвучив втрати ворога

У тимчасово окупованій Новій Каховці Херсонської області російські загарбники втратили понад 1000 тонн боєкомплектів до реактивних систем залпового вогню.

Склади окупантів детонували майже до ранку. Про це заявив радник голови Херсонської обласної військової адміністрації Сергій Хлань у ефірі телеканалу Freedom.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ за 12 липня знищили шість російських складів з боєприпасами

“На складах у Новій Каховці, які детонували практично до ранку та займання там були до обіду, за попередніми даними, було розміщено понад 1000 тонн боєкомплектів до РСЗВ і понад 50 машин з паливом були знищені та плюс особовий склад”, зазначив він.

Увечері 11 липня Збройні сили України вдарили по складу боєприпасів загарбників у Новій Каховці. Почалася детонація та пожежа. Повідомлялося, що на момент удару на базі був великий автопарк техніки окупантів. Зокрема, понад 40 бензовозів.

Пропагандистське ЗМІ писало, що удар ЗСУ нібито припав по складах із селітрою, “пошкоджені ринок, лікарня та будинки”.

Оперативне командування “Південь” підтвердило знищення ворожого складу з боєприпасами в тимчасово захопленій Новій Каховці на Херсонщині. У результаті прицільного попадання ворог не дорахувався живої сили та військової техніки, повідомило командування 12 липня.