Генерали РФ вважають Сирію безпечнішою за Україну. Переводять туди служити родичів – розвідка

Російські генерали терміново переводять родичів на “безпечнішу” службу в Сирії.

Вище керівництво Російської Федерації не хоче залучати рідних і близьких, які проходять службу в лавах збройних сил, до війни проти України. Генерали вважають безпечнішим місцем Сирію, передає Головне управління розвідки Міноборони України 12 липня.

Також російські офіцери не хочуть їхати на війну проти України. Керівництво РФ планує доукомплектувати підрозділи за рахунок офіцерського складу збройних сил країни-агресорки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти тікають з війни через Арабатську стрілку розвідка

“Утім, це викликає відкрите невдоволення з боку “кандидатів”, які відмовляються від можливого відрядження та не хочуть перевозити сім’ї близько до зони ведення бойових дій”, зазначають у розвідці.

Також у 38-й зенітно-ракетній бригаді ЗС РФ понад 26 військовослужбовців бригади звільнили. Росіяни відмовилися брати участь у так званій “спецоперації”.

“Всі вони отримали запис “предатель родины” у військових документах”, додали українські розвідники.

Раніше радник керівника Офіса президента Олексій Арестович заявляв, що Російська Федерація після численних воєнних невдач в Україні почала “чистити” своє військове керівництво.

У Росії розпочався брак кадрів у силових структурах, тому що звідти масово звільняються. Про це під час перехопленої телефонної розмови із сином-загарбником розповів батько.

Працівники ОМОН і СОБР почали масово писати рапорти на звільнення через страх потрапити на війну в Україну.