“Фантазували всю ніч”: пропагандисти РФ забрехалися після вибуху в Новій Каховці

Російські прокремлівські ЗМІ забрехалися, висвітлюючи вибух у тимчасово окупованій Новій Каховці на Херсонщині. Там напередодні Збройні сили України знищили ворожий склад боєприпасів.

Пропагандисти пишуть, що ЗСУ “поцілили” то в гідроелектростанцію, то в лікарню і житлові будинки, то в центр російської гуманітарної “допомоги”, повідомив депутат обласної військової адміністрації Сергій Хлань у Facebook 12 липня.

“Ворожа пропаганда після вибуху на російських складах у Новій Каховці всю ніч фантазувала, куди ж це потрапили ЗСУ. Брешуть і не можуть визначитися у брехні. Найбільше мене повеселило, що було потрапляння в склади належних мені селітри. Не знаю, що вони хотіли цим сказати. Що я винен у вибуху? На жаль, не я, але від мене щирі вітання хлопцям із ЗСУ, які потрапили в ці склади”, написав Хлань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ підтвердили знищення складу з боєприпасами РФ у Новій Каховці

Він підтвердив, що уражений склад із боєприпасами ворога досі детонує.

“До речі, коментатори в російських пабліках починають щось підозрювати про “вторую” армію”, підсумував Хлань.

Увечері 11 липня Збройні сили України вдарили по складу боєприпасів загарбників у Новій Каховці. Почалася детонація та пожежа. Повідомлялося, що на момент удару на базі був великий автопарк техніки окупантів. Зокрема, понад 40 бензовозів.

Внаслідок удару ворог втратив 52 окупанти, гаубиці “Мста-Б”, міномет, сім одиниць броньованої й автомобільної техніки, а також склад із боєприпасів, за даними ОК “Південь”.

Пропагандистські ЗМІ одразу “вибухнули” своїми версіями. Мовляв, удар ЗСУ нібито припав по складах із селітрою, ринку, лікарні та людських будинках.