Міський голова Миколаєва показав страшні наслідки ранкового обстрілу

Від ворожих обстрілів 12 липня пошкоджень зазнали дві лікарні на території Миколаєва. У будівлях вибиті вікна, в деяких приміщеннях упала стеля.

Персонал і пацієнти не постраждали, повідомив у вівторок міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич у Telegram.

“В одному закладі поранений охоронець”, ідеться в повідомленні.

Росіяни застосовували касетні боєприпаси та “Торнадо-С”. Зруйновано також ліцей, пошкоджено приватні будинки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уранці по Миколаєву вгатили ракетами: Кім повідомив перші подробиці

Загалом на цей час відомо про 12 поранених.

Ситуація на півдні України залишається стабільно напруженою. Російські військові намагаються утримуватися на відступних рубежах. Ворог дистанційно обстрілює звільнені українськими захисниками території.

У Миколаєві зранку вівторка, 12 липня, пролунали потужні вибухи. Місцеві жителі почали повідомляти про вибухи в соціальних мережах близько четвертої ранку. В Telegram-каналі “Новини Миколаєва” зазначили, що містяни нарахували близько 25 вибухів.

У суботу вранці, 9 липня, в Миколаєві пролунала серія вибухів. На 5:30 розриви не припинялися. Потужні звуки в Миколаєві чули під час повітряної тривоги. В області вона тривала 50 хв. з 5:08 до 5:58.
9 липня окупанти випустили шість ракет по обласному центрі. Йдеться про ракети С-300. 1 липня окупанти обстріляли Баштанський і Миколаївський райони Миколаївщини. Поранені 14 людей. Дітей серед них немає. Усіх постраждалих доправили в медичні заклади. 2 липня терористи вкотре обстріляли низку мирних населених пунктів Миколаївської області. Є загиблі й нові руйнування.