“Усім героями бути не можна” – Харчишин прокоментував зникнення Винника з медіапростору

Фронтмен колективу “Друга Ріка” Валерій Харчишин обговорив мовчання колеги Олега Винника. Співак майже три місяці не з’являється в соцмережах.

За чутками, Винник має проблеми зі здоров’ям і перебуває за кордоном. Зокрема, про це говорила й артистка Оля Полякова. Харчишин же думає, що виконавець, ймовірно, чогось боїться. Однак не виключає, що після тривалого мовчання і повернення в Україну Винника радісно зустрінуть фанати. Про це заявив в інтерв’ю “Фактам ICTV”.

“Усім героями бути не можна. Я розумію людський страх. Не всі люди розумні… Я не знаю, де цей Олег Винник. Сподіваюся, що він живий і здоровий, але дивно. Мабуть, є окрема група виконавців, які думають, що все повернеться, які сподіваються і моляться на те, що пам’ять українська дуже коротка. Це так. Це наша національна забава-трагедія швидко все забувати”, прокоментував Харчишин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки на передовій: хто з артистів захищає Україну від російської навали

Також він звернув увагу на те, що Винник має в репертуарі здебільшого російськомовні пісні. Ймовірно, співак не хоче відмовлятися від хітів.

“Ті люди, які прикипіли душею, серцем, струнами і кров’ю до цього, їм складно викорінювати в собі того москаля. Музиканти, хоч і певною частиною повії, маю на увазі, що вони продають те, що роблять. Але є сентиментальні і підстаркуваті, які не можуть викорінити це”, додав він.

Артиста Михайло Хома, відомого як Dzidzio, зацькували в мережі. Причиною критики стало фото з колегами Іриною Федишин і Олександром Пономарьовим. Співак опублікував спільний кадр в Instagram. Також розповів підписникам, що вони разом виступлять на благодійних концертах в Європі.

Однак користувачі мережі відреагували на публікацію обуренням у коментарях. А все через скандали, в які потрапила Федишин: оцінки Польщі на Євробаченні й негативне висловлювання на адресу ЛГБТ-спільноти.