“Не нервуйте народ” – Dzidzio розізлив мережу фото з Федишин і Пономарьовим

Артиста Михайло Хома, відомого як Dzidzio, зацькували в мережі. Причиною критики стало фото з колегами Іриною Федишин і Олександром Пономарьовим.

Співак опублікував спільний кадр в Instagram. Також розповів підписникам, що вони разом виступлять на благодійних концертах в Європі.

Однак користувачі мережі відреагували на публікацію обуренням у коментарях. А все через скандали, в які потрапила Федишин: оцінки Польщі на Євробаченні й негативне висловлювання на адресу ЛГБТ-спільноти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Dzidzio переживає, щоб його матір не зустріла росіян: “Буде гірше за атомну війну”

“Федишин не соромно виступати? І вам з нею на одній сцені”, “Хтось на цьому фото зайвий”, “Нащо нам та Федишин. Дзідзьо більше скатується”, “Не нервуйте народ! Нащо вам ця Федишинка?”, “Хлопці, будете на Чехію їхати залиште Ірину в Польщі на гастролі”, “Федишин висадіть десь у полі”, пишуть юзери.

Не забули користувачі і про заяву Пономарьова щодо ЛГБТ. Артист зізнавався, що негативно ставиться до парадів і публічного вираження ЛГБТ. Хоча й наголосив, що не має нічого проти самих представників спільноти.

“Гомофоби Олександр і Федишин їдуть в одну з найбільш дружніх до ЛГБТ країн давати концерти. Було б смішно, якби не так сумно”, додали в коментарях.

Співачка Надя Дорофєєва потрапила в мовний скандал. Вона вирішила поділитися успіхами російськомовної пісні Raznotsvetnaya з підписниками. Однак вони відреагували на це обуренням у коментарях в Instagram.

Так, Дорофєєва похвалилася, що кліп на цю пісню переглянули 5 млн разів. Однак шанувальники переконані, що після початку російського повномасштабного вторгнення в Україну публікація уривка з російськомовної пісні недоречна.