Путінські терористи знову вгатили по Миколаєву з областю: багато поранених

Російські окупанти продовжують нещадно обстрілювати Миколаївську область. Сьогодні зранку ворог обстріляв околиці Миколаєва.

Загалом у регіоні минулої доби поранили дев’ять людей, заявила 11 липня голова обласної ради Ганна Замазєєва в Telegram. Дітей серед постраждалих немає.

“Вчора під удари потрапили населені пункти Баштанського і Миколаївського районів. Обстріли фіксували у Широківській, Березнегуватській, Шевченківській, Галіцинівській та Первомайській громадах. Зруйновані адміністративні та житлові будівлі. Продовжується фіксація займання полів із зерновими”, написала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зранку в Миколаєві пролунали вибухи: Кім розказав про ворожі обстріли

На сьогоднішній ранок у миколаївських лікарнях перебувають 317 громадянин, які постраждали від атак окупантів в області. Ще 75 осіб отримали допомогу амбулаторно.

“Усі поранені доправлені в медичні заклади. Велика подяка й шана нашим лікарям, які цілодобово й самовіддано рятують життя і здоров’я миколаївців. Усім якнайшвидшого одужання”, йдеться в повідомленні.

Ситуація на півдні України залишається стабільно напруженою. Російські військові намагаються утримуватися на відступних рубежах. Ворог дистанційно обстрілює звільнені українськими захисниками території.

У суботу вранці, 9 липня, в Миколаєві пролунала серія вибухів. На 5:30 розриви не припинялися. Потужні звуки в Миколаєві чули під час повітряної тривоги. В області вона тривала 50 хв. з 5:08 до 5:58.

1 липня окупанти обстріляли Баштанський і Миколаївський райони Миколаївщини. Поранені 14 людей. Дітей серед них немає. Усіх постраждалих доправили в медичні заклади. 2 липня терористи вкотре обстріляли низку мирних населених пунктів Миколаївської області. Є загиблі й нові руйнування.