“Ще більше горітиме командних пунктів РФ” – Кім прокоментував наказ Зеленського звільнити південь

У тимчасово окупованому Херсоні ще більше горітиме ворожих бойових комплектів та командних пунктів окупантів.

Про це заявив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім у відеозверненні 11 липня, передає Gazeta.ua. Так чиновник прокоментував наказ президента Володимира Зеленського звільнити південь України.

“Палають склади окупантів. Яскраво, багато. Дякую нашим партизанам за якісну роботу у протидії колаборантам. Переказуйте росіянам, що і до них черга дійде. Не відсидяться вони в чужому будинку з вкраденим холодильником. Знайде “нагорода” кожного “героя”, наголосив Кім.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Удар ЗСУ по базі Росгвардії: міг загинути один з топофіцерів РФ

Додав, що на прицільні атаки українських захисників окупанти відповідають ударами по мирному населенню.

“Росіяни нічим не могли відповісти розумніше, як обстріляти квартали наші (Миколаєва. Gazeta.ua) і Харкова. Я мовчу про села, які знищуються”, додав голова ОВА.

10 липня ракетно-артилерійські підрозділи Збройних сил України знищили пункт управління Росгвардії під Херсоном, а також чотири склади з боєприпасами в різних районах області.

ЗСУ готуються до контрнаступу на Херсон. Цьому сприяють точкові удари ЗСУ по складах боєприпасів російських військ у тимчасово захопленій Херсонській області.

Українські військові тісно співпрацюють з херсонськими партизанами, які координують і наводять на знищення складів в області. В окупантів не залишилося безпечного місця в області, де вони могли б розташовувати свої боєкомплекти та ремонтувати бронетехніку.