Фінська прем’єрка вразила стильним аутфітом на рок-фестивалі

У неділю прем’єр-міністр Фінляндії Санна Марін відвідала рок-фестиваль Ruistock у фінському місті Турку. Його хедлайнерами якого були Major Lazer, Martin Garrix, Megan Thee Stalion, Playboi Carti та інші.

36-річна прем’єр-міністерка Фінляндії Санна Марін відвідала фестиваль та потрапила до об’єктиву фотографів, пишуть користувачі Мережі.

Вони прийшли в захоплення від образу політика, яка до того ж є наймолодшим прем’єр-міністром у світі. Відпочити на рок-фестивалі вона прийшла у відповідному одязі — косусі та джинсових міні-шортах.

В Мережі діляться фотографією Санна Марін і пишуть слова захвату: «Це моя прем’єр-міністерка, ось чому я тут живу, Я не здивована. Я не думаю, що ви не знайдете іншої країни, де жанр метал популярніший, ніж у Фінляндії, і я не думаю, що ви знайдете крутішого прем’єр-міністра», «Так, це прем’єр-міністрка», «Ось так виглядають люди, які можуть вести суспільство у краще майбутнє!».

Санна Марін також поділилася на своїй сторінці у Instagram фото з фестивалю. Вона опублікувала селфі із чоловіком Маркусом Райкконеном.

«Сьогодні свято. Їдемо на Ruistock», – написала вона.

Раніше повідомлялося, що британський гурт The Rolling Stones і американський музичний колектив Guns N’ Roses висловили підтримку Україні на своїх концертах, що відбулися минулого вікенду в Лондоні.

У польському місті Гданськ відбувся фестиваль Оpen’er. Під час виступу соліст Imagine Dragons присвятив промову Україні.

Український гурт Kalush Orchestra, яка здобула перемогу на Євробаченні 2022, отримавши рекордну кількість балів, відправляється в тур по Північній Америці.