У Німеччині скасували концерт пропутінської оперної діви

На 3 вересня цього року в Німеччині був запланований великий сольний концерт відомої російської оперної співачки Анни Нетребко. Захід мав відбутися в місті Штутгарт на Двірцевій площі.

Його скасували через те, що артистка підтримувала путіна і не відразу засудила війну в Україні, повідомляє видання Slippe Disc.

«У Міністерстві фінансів Баден-Вюртемберг недвозначно заявили, що вони не потерплять, щоб Ганна Нетребко виступала там, поки в Україні йде війна», – повідомили журналісти.

Місцева влада зверталася до росіянки з проханням обірвати зв’язки з країною, що розв’язала повномасштабну війну в Україні, проте вона довгий час не озвучувала ніякого рішення, що свідчило про її спробу відмовчатися і висловити «нейтралітет».

Раніше під час свого концерту у Римі італійська група Maneskin прямо зі сцени послали президента росії владіміра путіна та тих, хто його підтримує.

Рок-гурт Scorpions під час концерту в Ізраїлі виступив на підтримку України.

Американський гурт Gogol Bordello записав разом із українським поетом і музикантом Сергієм Жаданом і солісткою гурту Kazka Олександрою Зарицькою пісню про Україну — Сили перемоги.