Українська кіберкоманда Leogaming виграла престижний турнір: розгромили трьох суперників

Українська кіберспортивна команда Leogaming з CS:GO перемогла у турнірі ESEA EU Advanced League Division Cup. 

Гравці Leogaming 10 липня розгромили трьох суперників та завоювали перше місце у змаганнях. У першому раунді Leogaming виграла у російської команди Take Aim Gaming з рахунком 16:8. У другому раунді українські кіберспортсмени здобули перемогу над молдовським колективом CYBER-MD із рахунком 22:20. А у фіналі Leogaming перемогла український склад Montecarlo Gaming – 16:6. 

Подивитись матчі Leogaming в ESEA EU Advanced League Division Cup можна на офіційній сторінці колективу на платформі Twitch за посиланням

Нагадаємо, у березні українська кіберспортивна команда Leogaming із CS:GO оновила склад гравців. До колективу приєдналися Михайло «Malkiss» Шульга та Ігор «fobeN» Доценко, які замінили Аміра «eightz999» Абдулмеджидова та Олексія «Maha» Махініча.

 

З новим складом Leogaming здобула уже кілька перемог. Зокрема, нещодавно гравці  Leogaming уп’яте виграли на турнірі ESEA League із загальним призовим фондом понад $200 тисяч.

Кіберспортивний колектив LEOGAMING з Counter-Strike:Global Offensive було засновано з ініціативи міжнародної платіжної системи LEO.

Раніше українська кіберспортивна команда LeoGaming із CS:GO провела благодійний товариський матч на підтримку українських захисників проти румунського колективу Nexus. Під час трансляції було зібрано 16 379 гривень для українських оборонців, які протидіють терористичним загрозам. 

Фішкою благодійного матчу було застосування старих карт, які уже не використовуються у турнірному матчпулі. 

Благодійний матч організувала рекламна агенція ENTER ESPORT спільно із LeoGaming.

На запуск ініціативи організаторів та гравців команди Leogaming надихнув приклад футбольних клубів, артистів та інших громадських діячів, які підтримали Україну. Румунський колектив Nexus теж висловив бажання допомогти Україні і з радістю взяв участь у цій події. 

Українські захисники уже отримали військове спорядження, придбане на кошти, які LeoGaming зібрала під час гри із Nexus. Воїни подякували фанам кіберспорту, гравцям LeoGaming і Nexus, а також організаторам ініціативи за донати, на які вдалось закупити екіпірування та тим самим наблизити нашу перемогу.