Ракетна атака Харкова: Синєгубов повідомив перші подробиці

Минулої ночі, починаючи з 3:40, російські загарбники завдали по Харкову три ракетних удари.

У Слобідському районі одна ракета зруйнувала приміщення школи, заявив у понеділок голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

“Усі удари здійснили виключно по цивільних об’єктах, це абсолютний тероризм! Близько четвертої ранку ще одна ракета влучила у шестиповерховий житловий будинок. Там повністю зруйновано один із під’їздів. Наразі на місці працюють екстрені служби, з-під завалів врятували 86-річну жінку. Дані по постраждалих уточнюються”, йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американські аналітики розкрили плани окупантів на Харківському напрямку

В Основ’янському районі Харкова ракета влучила в землю недалеко від складських приміщень, там повибивало вікна.

“Протягом доби окупанти масовано обстрілювали мирне населення Чугуївського, Ізюмського, Богодухівського та Харківського районів області. Постраждали житлові будинки, господарчі споруди, об’єкти АПК. Сталося кілька пожеж, горіли лісосмуги та трава з очеретом. У Богодухівському районі госпіталізували 41-річного чоловіка”, додав Синєгубов.

Українські військові продовжують вести запеклі бої з російськими окупантами на лінії зіткнення. На Харківському напрямку ворог сконцентрований на обороні раніше захоплених територій. У районі Ізюма окупанти намагалися вести наступ в напрямку Краснопілля, але зазнали невдачі і відійшли з втратами.

Про ракетний удар по Харкову стало відомо на світанку. Повідомлялося, що росіяни поцілили ракетою в шестиповерховий житловий будинок в центрі міста. На 4:30 рятувальники вже витягнули з-під завалів літню жінку. Чи були ще постраждалі або жертви, тоді не уточнювали.