З кучерявим волоссям, густими бровами і рудий: зібрали архівні фото іменинника Влада Ями

Сьогодні, 10 липня, танцюрист Влад Яма відзначає ювілей. Знаменитості виповнюється 40 років.

Gazeta.ua зібрала архівні фото сьогоднішнього ювіляра.

Яма, який родом із Запоріжжя, ще з дитинства проявляв інтерес до хореографії. Після закінчення дев’ятого класу почав навчати танців дітей. А з 19 років давав уроки хореографії як дорослим, так і малим.

Після переїзду до Києва майбутня зірка продовжив танцювальну діяльність. Він навчався у столичному Dance Center, виступав в Українській федерації сучасного танцю, а ще викладав у Київському національному університеті культури і мистецтв.

2002 року Яма засвітився на міжнародній сцені. У парі з Мартою Бакай виступив в Англії на Open Metropolitan Championship відкритому чемпіонаті зі спортивних танців серед аматорів. Він із партнеркою здобули перемогу в категорії латинських танців. Також Яма має кубок України з бальних танців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сильвестру Сталлоне 76: маловідомі факти про актора, який має українське коріння

Але всеукраїнську славу йому принесли “Танці з зірками”. Він зі співачкою Наталею Могилевською взяв участь у першому сезоні проєкту.

Після цього Яма гастролював із виконавицею і став частим гостем багатьох шоу. Зокрема, зірковий хореограф був членом журі на таких проєктах, як “Україна має талант”, “Танцюють всі!”, “Танці з зірками”, “Ліга сміху” і “Модель ХL”.

Подробицями з особистого життя Яма ділиться нечасто. Відомо, що танцюрист одружений. Його обраницю звати Ліліана. Пара виховує сина Ліона.

8 липня головнокомандувач Збройних сил України генерал Валерій Залужний святкував 49 років. Його називають одним з найвідкритіших генералів, який розуміє проблеми солдатів і молодших офіцерів. З днем народження військового, який майже рік очолює ЗСУ, вітали українські знаменитості.