Зеленський розповів, яку річ РФ не усвідомлює і ніколи не прийме як факт

Президент України Володимир Зеленський підбив підсумки зустрічі з головою Сенату Франції Жераром Ларше.

У своєму зверненні оприлюдненому в Telegram за підсумками 136-го дня війни Зеленський подякував Ларше за натхненне й точне звернення у Верховній Раді України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зробимо все, щоб зламати терористичний потенціал окупантів – Зеленський

“Звернення, у якому він нагадав, зокрема, що фронт тримається, поки тримається тил, а нашим тилом зараз є не тільки вільна частина України, а й 27 країн Європейського Союзу, увесь демократичний світ”, – зазначив він.

За словами президента, вся команда України, працює в режимі 24/7, щоб тримати інтереси нашої держави й нашої оборони в центрі уваги кожної країни, яка вже є або може стати частиною нашої антивоєнної коаліції.

“Пан Ларше сказав і іншу важливу річ: із кожним ударом по Україні, із кожним злочином російських окупантів, із кожним новим містом-мучеником рішучість європейців допомагати Україні стає більш стійкою”, – наголосив Зеленський.

Президент погодився з такою заявою, додавши, що РФ цього не усвідомлює.

“Проте держава-терорист цього зовсім не усвідомлює й ніколи не прийме як факт”, – підкреслив Зеленський.

В Україну приїхав голова Сенату Французької Республіки Жерар Ларше.

Разом із першим віцеспікером Олександром Корнієнком французький політик відвідав звільнену від російських окупантів Київщину. Був у місті Буча і селищі Бородянка.

Ларше поспілкувався із очільниками громад, “краще і глибше зрозумів проблеми, які є в передмісті Києва після жахливої російської окупації”.