Пивоваров розповів, як його рідні живуть в окупації: “Харківщина дуже болить”

Музикант Артем Пивоваров поділився, що його родина залишається під окупацією на Харківщині. Рідне місто знаменитості захопили росіяни ще в перший день війни.

Про те, як його близькі живуть понад чотири місяці в окупації, розповів у програмі “Сніданок з 1+1”.

“Харківщина дуже болить. Враховуючи, що я з маленького містечка з-під Харкова. Воно зараз окуповане. Щодня читаємо новини і чекаємо на визволення. Сподіваюсь, що це буде незабаром”, зізнався співак.

Родина зірки не встигла виїхати, за словами Пивоварова. Тому зараз залишається під окупацією. Його запитали, чи вдалося переконати рідних виїхати. Вони намагалися зробити це одразу після вторгнення, як зазначив Пивоваров. Проте тоді вивезти родину не вдалося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Вони загубилися” Тополя пригадав, як потролив коміків з пропагандистського каналу РФ

Зараз саме творчість і написання треків дає йому сили переживати ці страшні події. І зазначає: крім того, що він може творити пісні, ще є можливість допомагати армії.

“Ми кожного тижня робимо звіти у наших соцмережах. Кожні 7-10 днів ми приганяємо нові автомобілі, закуповуємо амуніцію, бронежилети, дрони. Один з важливих кроків, який ми зробили за останній місяць, повернулись з-за кордону. Там давали концерти. Зараз будемо продовжувати, де це можливо офіційно, робити концерти в Україні”, прокоментував співак.

Пивоваров зачитав вірш Володимира Юдіна “Коли зустрінемось ми знову” про вимушену еміграцію. Так він долучився до нового артпроєкту “Буремні вірші” продюсера Павла Шилька, в якому українські зірки читають поезію, створену під час повномасштабної війни Росії проти України.